Zoek je naar 100% natuurlijke ingrediënten voor in jouw product?

Zoek je naar 100% natuurlijke ingrediënten voor in jouw product?

Als je het belangrijk vindt om jouw producten op een zo natuurlijk en duurzame manier te produceren kunnen we elkaar de hand schudden! Al onze ingrediënten zijn plantaardig, natuurlijk, vegetarisch, hypoallergeen, glutenvrij en non-GMO.

Als je het belangrijk vindt om jouw producten op een zo natuurlijk en duurzame manier te produceren kunnen we elkaar de hand schudden! Al onze ingrediënten zijn plantaardig, natuurlijk, vegetarisch, hypoallergeen, glutenvrij en non-GMO.

Onze ingrediënten toegepast

Wil je meer informatie over hoe onze ingrediënten in jouw producten toegepast worden? Klik dan hier voor meer info.

Er zijn al veel producten op de markt met onze ingrediënten. We zijn blij als we jouw producten kunnen verduurzamen, dus
zoek je product/categorie en ontdek of er een match is.

Our categories

(alternative) Meat & fish products

Bakery products

Dressings, soups & sauces

Beverages

(alternative) Dairy products

Frozen foods

Fruit preparations

Confectionary

Inspiratie

Hoe pas je PeelPioneers ingrediënten toe in verschillende applicaties? Deze video zal je op weg helpen met het maken van je eigen appeeling, renewable creaties. Zelf aan de slag? Dat kan met onze applicatiesheets die je hier kan downloaden.

Vraag hier jouw
sample pakket aan!

Wat hebben het bier van Lowlander, de zeep van Seepje, afwasmiddel van de Jumbo, Limonade en bonbons allemaal gemeen met elkaar? Deze producten worden gemaakt met sinaasappelolie. Staat jouw product als volgende in het rijtje? Vraag hier jouw gratis sample pakket aan en ervaar de mogelijkheden zelf.

Zo maken we onze ingrediënten

Uit citrusschillen halen we natuurlijke grondstoffen die we verwerken tot waardevolle ingrediënten die veel worden toegepast in levensmiddelen, cosmetica en schoonmaakmiddelen. Deze ingrediënten dragen bij aan een goede textuur, een heerlijke smaak, een lekkere geur en een mooie kleur.

Finix Citrus Vezel

Finix is een vezel met nutritionele waarde die technische functies vervult, zoals binding, verdikking en het vasthouden van water. Het is een wit poeder waar geen sinaasappelgeur of -smaak meer aan zit, waardoor het breed toepasbaar is. Denk aan producten zoals drankjes en sauzen, maar ook aan verzorgingscrèmes en bruisballen.

 • Reduceert vet of suiker
 • Technische functies als geleren, bindmiddel, verdikkingsmiddel, emulgator en het vasthouden van water
 • Breed toepasbaar poeder zonder sinaasappelgeur of -smaak
 • Nutritionele waarde

Cold Pressed Oil

Cold Pressed Oil is direct uit de sinaasappelschillen geperst en opgezuiverd, met minimale verdere bewerking. Deze olie voegt de mooie sinaasappelkleur en de heerlijke sinaasappelgeur en -smaak toe aan je product op een natuurlijke manier.

 • Minimale bewerking
 • Bevat een fruitige sinaasappelgeur
 • Bevat een mooie sinaasappelkleur
 • Bevat de heerlijke smaak van sinaasappel

Five Fold Oil

Five Fold Oil is vijf keer geconcentreerde sinaasappelolie die levensmiddelen en personal care producten kan voorzien van een heerlijk sinaasappelaroma.

 • 5x geconcentreerde sinaasappelolie
 • Bevat een aangenaam sinaasappelaroma
 • Geeft een sterke geur, smaak en kleur (afhankelijk van hoeveel je toevoegt)

D-Limoneen

D-Limoneen is een kleurloos oplosmiddel dat sterk ontvettend is en wordt voornamelijk gebruikt in schoonmaakmiddelen en persoonlijke verzorgingsproducten.

De ingrediënten zelf ontvangen?

Dat kan! Vraag hier jouw gratis sample pakket aan en ontdek de vele mogelijkheden.